Termostat

Læs mere om termostat

Fleksibel varmestyring

Med living connect® og Danfoss Link® får du det absolut bedste inden for fleksibel varmestyring – som du kan styre fra ét centralt sted i huset – og som giver op til 23% besparelse på varmeforbruget.

Ved hjælp af trådløs kommunikation er systemet i forbindelse med alle living connect®- termostater i huset eller lejligheden. Du kan benytte de forudinstallerede programmer med dag- og natsænkning, eller regulere varmen i de enkelte rum efter familiens behov.

Systemet er designet til at være brugervenligt med en intuitiv LED- skærm på living connect® og en berøringsfølsom farveskærm på Danfoss Link®. living connect® bruger to AA alkaline- batterier og er nemt at installere.

RA 2000 ventiltilslutning

Termostaterne er standard med RA 2000 ventiltilslutning, men fås også til de gamle ventiltyper RA/ V og RA/ VL. Danfoss Link® er også nem at installere med enten en PSU (strømforsyning i væggen) eller NSU (netforsyning).

Danfoss Link kan også styre gulvvarmen med HC Link gulvvarmemaster og RS rumtermostater eller ventilationsanlægget Danfoss Air.

Alle installationer er inkl. produkt, levering og montering til eksisterende og lovlig installation, fra nærmeste VVS Mester. Der skal være tilgængeligt strømstik til produkter der kræver el-tilslutning.

Alle priserne er inkl. moms og så længe lager haves. Der tages forbehold for taste/trykfejl, udgåede varer og eventuelle prisændringer.

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Kontakt os i dag