Køkken

Skal du have nyt køkken?

Køkkenet skal være smukt og funktionelt

Med sit virvar af madlavning og opvask er køkkenet et af de travleste rum i hjemmet. Det stiller krav buy a research paper til indretning og køkkeninstallationer om elegance, komfort og effektivitet.

Kvalitet er et nøgleord for os. Det gælder i det arbejde, vi laver, i de produkter, vi leverer, og i dialogen med kunden. Kort sagt:Vi står for kvalitet hele vejen.

Sammen kan vi skabe et køkken, hvor du kan kokkerere til alle fem kokkehuer.

Køkkenvaske

Blik & VVS Installatør ved, at en køkkenvask ikke bare er en køkkenvask.

Der findes i dag et bredt udvalg af køkkenvaske. Ikke bare i forskellige størrelser, men også i forskellige materialer og farver. Det er med andre ord muligt at finde en vask, der passer nøjagtigt til dit køkken og dine ønsker.

Blik & VVS Installatør er altid klar med råd og vejledning, så du finder den rette vask. persuasive speeches Vi står for levering og montering til en konkurrencedygtig pris.

Skal køkkenet bygges om og vasken flyttes, klarer vi også rørarbejdet, så rørene diskret passer ind i køkkenet og samtidig overholder gældende regler.

Køkkenbatterier

Blik & VVS Installatør fører et stort udvalg af armaturer og blandingsbatterier til dit køkken.

Skal det være intelligent armatur, der selv kan regulere vandtrykket, en vandhane med vandsparer eller håndbruser eller måske et batteri, der kan give dig kogende vand direkte fra hanen?

Mulighederne er mange, når vandhanen skal skiftes. Her på siden kan du læse mere om de produkter, som vi anbefaler.

Alle produkterne er VA-godkendt. Det er din garanti for, at vandhanen lever op til en række sundhedskrav i bygningsreglementet.

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Kontakt os i dag