Luft til vand varmepumper

Varmepumper anvender luften udefra

Overvejer du at få installeret en luft til vand varmepumpe?

Hos Blik & VVS installatør Gert Flæng installerer vi luft til vand varmepumper af mærkerne Bosch, Panasonic samt DVI. Denne type varmepumper består af to forskellige dele – en indvendig og udvendig.

Varmepumper anvender luften udefra, som derefter bliver omdannet til varme, der bruges til at opvarme din bolig. Det er muligt at dække op til 70% af varmeforbruget med denne opvarmningsløsning, som især er velegnet til mindre boliger og sommerhuse.

Vores professionelle ansatte er kompetente til opgaven, og kan opsætte luft til vand varmepumper lige efter bogen, for den mest kvalitetsrige løsning. Hermed kan du se frem til en varmepumpe der holder i mange år.

Hvilken varmepumpe er bedst til dig?

Der er mange forskellige løsninger, når det kommer til varmepumper. Det er vores opgave at sikre, at du får den varmepumpe, som tilgodeser dine behov. Vi tilbyder dig i den forbindelse en uforpligtende samtale, hvor vi har mulighed for at rådgive dig om hvilken varmepumpe, der er det rette valg for dig.

Få mere information om vores luft til luft varmepumper

Skal vi installere din næste luft til vand varmepumpe? Det vil vi hellere end gerne. Du kan kontakte os ved at sende en mail til blikogvvsholstebro@gmail.com, ringe på telefon (+45) 40 60 31 69 eller udfylde vores kontaktformular.

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Kontakt os i dag