Bosch varmepumpe i Struer og omegn

Er det på tide at få ændret din ejendoms opvarmningsmetode?

Hos Blik & VVS installatør Gert Flæng har vi et stort udvalg af Bosch varmepumper, som med sikkerhed vil forbedre indeklimaet i din bolig. Varmepumper kan anvendes til at nedkøle samt øge temperaturen i din bolig, sommerhus eller erhvervsmål. Hvis du vælger at investere i en varmepumpe fra Bosch, vil det samtidig kunne mærkes på varmeregning, da en varmepumpe udnytter den tilførte energi langt bedre.

Klima- og allergivenlig varmekilde fra Bosch

Der er mange fordele ved at få installeret en af vores Bosch varmepumper, hvis du lider af allergi eller astma. Varmepumperne er med til at stabilisere indeklimaet ved at rense luften for skadelige bakterier og partikler. Det er samtidig et klimavenligt nedkølings og opvarmningssystem i forhold til ældre opvarmningsmetoder såsom kul.

Ønsker du en varmepumpe af et andet mærke? Vi tilbyder også installation af DVI varmepumper og Panasonic varmepumper. Vores erfarne ansatte kan hjælpe dig med de forskellige slags varmepumper.

Få yderligere information om Bosch varmepumper

Ønsker du at høre mere om vores Bosch varmepumper? Vi vil med glæde tage en uforpligtende samtale med dig. Du har mulighed for at kontakte os ved at sende en mail til blikogvvsholstebro@gmail.com, ringe på telefon (+45) 40 60 31 69 eller udfylde vores kontaktformular. Vi glæder os til at høre fra dig.

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Kontakt os i dag