Panasonic varmepumper

Ønsker du at få installeret en kvalitetsvarmepumpe?

Så er det bestemt værd at overveje at få opsat en af vores Panasonic varmepumper i din ejendom. Luft til luft varmepumperne fra Panasonic er særligt velegnet til klimaet i Danmark og resten af Norden, og du har mulighed for at opvarme samt afkøle din bolig helt ned til de kolde -35 grader.

Blik & VVS installatør Gert Flæng tilbyder også installation af Bosch varmepumper samt DVI varmepumper.

Velegnet varmepumpe til alle boliger fra Panasonic

Det er flere og flere som ønsker at få installeret varmepumper i deres ejendom, og dette er der bestemt en god grund til. Der er en lang række fordele ved at anvende en varmepumpe. Det er ikke mindst en miljøvenlig løsning, som mindsker din boligs CO2-udslip, men det er også en varmekilde, som er værd at investere i, da den også kan mindske din varmeregning markant.

Vores Panasonic varmepumper skaber samtidig et fornuftigt indeklima, da de fleste modeller indeholder et filter, som fjerner fugt, støv, pollen og andre partikler fra luften.

Ud over Panasonic varmepumper, tilbyder vi også mærkerne Bosch og DVI, som hver og især har forskellige fordele og evner til dit hjem. Vores professionelle ansatte kan rådgive dig, i forhold til hvilken varmepumpe der passer bedst til dig og dit hjem.

Hør mere om vores Panasonic varmepumper

Ønsker du at høre mere? Du er meget velkommen til at kontakte os på telefon (+45) 40 60 31 69 eller ved at sende en mail til blikogvvsholstebro@gmail.com. Vi kan også kontaktes ved at udfylde vores kontaktformular.

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Kontakt os i dag