DVI varmepumper

Skal vi installere din næste varmepumpe?

Hos Blik & VVS installatør Gert Flæng er vi sikre på, at vores DVI varmepumper opfylder dine krav og forventninger. Denne løsning er ekstremt støjsvag grundet varmepumpens runde design, men dette er bestemt ikke den eneste fordel. Det er en fordel at investere i en varmepumpe, da den forbedrer indeklimaet i boligen og kan nedsætte din varmeregning. Varmepumpen gør det muligt at opvarme din bolig i de kolde vintermåneder og sænke temperaturen om sommeren.

Danskproduceret varmepumpe af høj kvalitet

DVI varmepumper bliver produceret af DVI Energi på deres fabrik syd for Aalborg. Varmepumperne er utrolig modstandsdygtige, hvilket gør dem i stand til at blive placeret ved blandt andet kystområder. De er blevet konstrueret af danske håndværkere, så de hverken ruster eller tager skade af den saltholdige luft.

Vi har også mulighed for at installere Bosch varmepumper og Panasonic varmepumper.

Hør mere om vores DVI varmepumper

Skal vi tage en uforpligtende samtale? Du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål angående vores modeller, service eller priser. Vi kan kontaktes på telefon (+45) 40 60 31 69 eller mail blikogvvsholstebro@gmail.com. Du kan også udfylde vores kontaktformular.

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Kontakt os i dag