+45 97 42 31 69   |   +45 40 60 31 69

Varmepumpe og termostat i Holstebro

Se vores udvalg af varmepumper og termostater

Med living connect® og Danfoss Link® får du det absolut bedste inden for fleksibel varmestyring – som du kan styre fra ét centralt sted i huset – og som giver op til 23% besparelse på varmeforbruget.

Ved hjælp af trådløs kommunikation er systemet i forbindelse med alle living connect®- termostater i huset eller lejligheden. Du kan benytte de forudinstallerede programmer med dag- og natsænkning, eller regulere varmen i de enkelte rum efter familiens behov.

Systemet er designet til at være brugervenligt med en intuitiv LED- skærm på living connect® og en berøringsfølsom farveskærm på Danfoss Link®. living connect® bruger to AA alkaline- batterier og er nemt at installere.

Termostaterne er standard med RA 2000 ventiltilslutning, men fås også til de gamle ventiltyper RA/ V og RA/ VL. Danfoss Link® er også nem at installere med enten en PSU (strømforsyning i væggen) eller NSU (netforsyning).
Danfoss Link kan også styre gulvvarmen med HC Link gulvvarmemaster og RS rumtermostater eller ventilationsanlægget Danfoss Air.

Alle installationer er inkl. produkt, levering og montering til eksisterende og lovlig installation. fra nærmeste VVS Mester. Der skal være tilgængeligt strømstik til produkter der kræver el-tilslutning

Alle priserne er inkl. moms og så længe lager haves. Der tages forbehold for taste/trykfejl, udgåede varer og eventuelle prisændringer.

Jordvarme i Holstebro

Overvejer du at få lagt jordvarme i Holstebro eller omegn? Blik & VVS Installatør Gert Flæng har mange års erfaring indenfor branchen og vil med glæde hjælpe dig.

Varmtvandsbeholder i rustfrit stål

Varmepumperne i denne modulserie er komplette modulenheder med ydelse på 6, 8 eller 10 kW, med integreret varmtvandsbeholder og el-patron.
De er konstrueret til at levere varme og varmt vand til enfamilieshuse 365 dage om året.

Fordelene ved jordvarme:

A-mærkede cirkulationspumper til jordslangekredsen og centralvarmeanlægget.
Høj COP* og lavt energiforbrug takket være ny, kraftig scroll-kompressorteknik
Mere komfort ved varmt vand og flere anvendelses områder pga. en maks. fremløbstemperatur på 63°C
Kompakt og pladsbesparende design, da alle systemkomponenter allerede er integreret i enheden
Brugervenlig betjening
Støjsvag drift, da kompressorskiverne kører uden kontakt
Ingen bekymringer om fremtiden, da Bosch varmepumperhar lang levetid og kræver et minimum af vedligeholdelse
Mulighed for kaskade af to varmepumper
Mulighed for passiv køling
Mulighed for pool styring
Mulighed for at køre tre blandekredse
Mulighed for hybridløsning med olie- eller gaskedel
*COP=Coefficient of Performance. Forholdet mellem kW som
varmepumpen afgiver og den optagne effekt.

Få et uforpligtende tilbud på jordvarme

Ønsker du at høre mere om etableringen af jordvarme? Kontakt os ved at sende en mail til gf@blikogvvs-holstebro.dk, ringe på telefon +45 97 42 31 69 eller udfylde vores kontaktformular.

Luft til vand varmepumper i Holstebro

Overvejer du at få installeret en varmepumpe? Vi rådgiver og installerer luft til vand varmepumper i Holstebro og omegn. En luft til vand varmepumpe er beregnet til opvarmning og produktion af varmt vand i enfamilieshuse. Den mest energieffektive drift opnås i forbindelse med lave varmesystemtemperaturer, f.eks. kombineret med gulvvarme. Luft-vand- varmepumpe er et system, der består af en indvendige og udvendig del.

Den udvendige del EHP AW indeholder bl.a. ventilator, kompressor, fordamper og fleksible slanger, den indvendige del CC 160 indeholder bl.a. varmtvandsbeholder, elpatron, cirkulationspumper og klimastyring. Indvendig og udvendig del forbindes med isolerede 28mm rør op til 20 meter.

Fordele ved luft til vand varmepumper:

Energieffektiv pga. høj COP-værdi på op til 4
Lavt strømforbrug pga. kraftig, ny Scroll-kompressorteknik
Stort anvendelsesområde og høj varmtvandskomfort pga. maks. fremløbstemperatur på 65 °C
Nem og hurtig installation pga. komplet system med indvendig og udvendig del, hvor alle systemkomponenter er integreret; ingen huller og gravearbejde
Enkel betjening pga. klartekststøttet dialog
Støjsvag, idet kompressorskiverne kører uden berøring, og den udvendige del er ekstra lydisoleret
Meget effektiv og driftssikker også ved ekstremt lave udendørstemperaturer pga. ny kompressor og indbygget elpatron
En fremtid uden bekymringer, fordi Bosch varmepumper har lang levetid og næsten ikke kræver vedligeholdelse.

Vi har beliggenhed i Holstebro, men vi køre også rundt i det Nordlige Jylland.

Få et uforpligtende tilbud i dag

Har du spørgsmål i forbindelse med din nye luft til vand varmepumpe? Du har mulighed for at kontakte os ved at sende en mail til gf@blikogvvs-holstebro.dk, ringe på telefon +45 97 42 31 69 eller udfylde vores kontaktformular.

Udskift den dyre el-varme nemt og hurtigt
Heldigvis er det langt nemmere end de fleste tror, og når de gamle rør er væk, skjules de nye Gabotherm-rør i rørpaneler ved gulvet.

 

4-5 dages arbejde
Installationerne tager typisk 4-5 dage. De gamle el-radiatorer nedtages og nye monteres. Med Gabotherm rørsystem føres rørene til radiatorerne frem i isolerede rørpaneler, som erstatter de eksisterende fodpaneler.
Resultat: Billigere varme og mere plads i stuen
Når arbejdet er afsluttet, kan der ses frem til en lavere varmeregning – ved udskiftning af den dyre el-varme
Radiatorerne bliver ikke nær så varme som el-radiatorerne. Det betyder, at indeklimaet bliver væsentligt bedre, og at møbler kan stå tættere ved radiatorerne. Det giver mere plads i stuen.

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Kontakt os her